Σεισμοσ Κινα / "Εκρηκτική" υποδοχή της επικείμενης επίσκεψη Σι Ζινπίνγκ : Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα.

Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina.

Kndc after 1 hour and 7 minutes. ΠÎ'ΡÎ'Î
ΠÎ'ΡÎ'Î"ΟΞΟ....ΘΕÎ'ÎœÎ' ΣΤΗΝ ΚΙΝÎ'...Ο ΧΟΡΟΣ ΜΕ ΤÎ' ΧΙΛΙÎ' ΧΕΡΙÎ' from 2.bp.blogspot.com
Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Kndc after 1 hour and 7 minutes. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Μέτριος σεισμός μεγέθους 4.8 at 10 km depth. Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της . Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Kndc after 1 hour and 7 minutes. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Toν χειμώνα του 1556 σημειώθηκε ο πιο καταστροφικός σεισμός στην. Μέτριος σεισμός μεγέθους 4.8 at 10 km depth. Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας.

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της . Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Πώς θα διαφυλάξουμε τη Θεία Χάρη του Î'γίου Πνεύματος
Πώς θα διαφυλάξουμε τη Θεία Χάρη του Î'γίου Πνεύματος from www.ekklisiaonline.gr
Kndc after 1 hour and 7 minutes. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της . Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή .

Μέτριος σεισμός μεγέθους 4.8 at 10 km depth.

Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Μέτριος σεισμός μεγέθους 4.8 at 10 km depth. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Toν χειμώνα του 1556 σημειώθηκε ο πιο καταστροφικός σεισμός στην. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Kndc after 1 hour and 7 minutes. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της .

Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το .

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της . Χρυσές δουλειές! Πουλάνε εμφιαλωμένο αέρα στην Κίνα
Χρυσές δουλειές! Πουλάνε εμφιαλωμένο αέρα στην Κίνα from www.newsit.gr
Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το .

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας .

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Μέτριος σεισμός μεγέθους 4.8 at 10 km depth. Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Toν χειμώνα του 1556 σημειώθηκε ο πιο καταστροφικός σεισμός στην. Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Σεισμοσ Κινα / "Εκρηκτική" υποδοχή της επικείμενης επίσκεψη Σι Ζινπίνγκ : Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα.. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Μέτριος σεισμός μεγέθους 4.8 at 10 km depth. Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της . Kndc after 1 hour and 7 minutes.

Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες σεισμοσ. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της .

0 Response to "Σεισμοσ Κινα / "Εκρηκτική" υποδοχή της επικείμενης επίσκεψη Σι Ζινπίνγκ : Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel